featured

Educació civil

L'educació civil té com objectiu que el teu gos i tu aconseguiu tenir una relació molt gratificant.

Tots el gossos, independentment de la seva raça o edat, poden aprendre a obeir als seu amos.

La sociabilitat és un dels factors més importants de l'educació civil.

Jag-Gos
Jag-Gos
Educació civil

L'educació civil és aquella que ens permet que el nostre gos visqui perfectament integrat en el seu entorn. Si aconseguim una bona educació civil, el gos tindrà clar qui mana i que pot o no pot fer, que t'agrada, que et fa content i tu sabràs com dir-s'ho. I a aquest punt s'arriba d'una manera molt senzilla, practicant, amb paciència, al ritme de les nostres i les seves capacitats.

Per a dissenyar un programa per l'educació de cadascun dels gossos s'han de tenir en compte molts factors (edat, raça, caràcter i entorn, entre d'altres). Per aquest motiu, Julian Albala, director de Jag-Gos, treballa de forma individual amb cadascun dels gossos que venen a les nostres instal·lacions. Marca les pautes a seguir per a aconseguir un resultat òptim, involucrant, de forma molt activa, a totes les persones que conviuen amb l'animal.

És molt important el treball que fan les persones que han de conviure amb el gos de forma constant, ja que és a elles a qui ha d'obeir el gos. També els nens han de formar part d'aquest aprenentatge, el gos ha d'entendre que ells també manen i, alhora, els nens aprenen que no és una joguina i que s'han de seguir algunes normes per una bona convivència.

La sociabilitat, un dels factors més importants en l'educació i base per a una bona adaptació del gos a l'entorn, s'aconsegueix amb les classes col·lectives a les nostres instal·lacions, on conviu i treballa el seu aprenentatge amb altres gossos i persones.

Tinc un gos

Vull educar el meu gos per a gaudir d'ell. Que m'obeeixi, que camini al meu costat, que vingui quan el crido, que no salti a sobre de la gent...

més informació

Tinc un cadell

Vull educar al meu cadell, poc a poc i amb paciència. Perquè deixi de trencar coses, perquè, malgrat les ganes de jugar, m'obeeixi i no agafi costums difícils de canviar...

més informació

Tinc problemes

Vull corregir les conductes agressives del meu gos. Perquè ja no el puc controlar. Perquè és dominant amb persones o amb gossos. I ja no podem sortir a passejar, ni pot venir gent a casa.

més informació

Residència

Me'n vaig de vacances o tinc obres a casa, necessito deixar al meu gos a un lloc on es senti com a casa: net, acollidor i amb amplis espais per l'esbarjo.

més informació