Contactar

Nom

E-mail

Mensaje

Si us plau, contesta a aqueta pregunta, així prevenim el spam:

5 + 7 = ?

 

Jag-Gos

Si et vols posar en contacte amb nosaltres pots fer servir aquest formulari.


Si vols venir a veure una de les nostres classes col·lectives, has de concertar dia i hora. Envia'ns un missatge o truca al telèfon 678 95 32 93.

featured


Jag-Gos només utilitzarà les dades que s'introdueixin en aquest formulari per a respondre a la consulta que ens facis. Mai desarà les dades ni les utilitzarà per a fer-te arribar informació. Tampoc seràn cedides ni venudes a tercers. Si ja ets client i vols estar informat de les nostres activitats, et pots unir al grup Jag-Gos del Facebook.

Tinc un gos

Vull educar el meu gos per a gaudir d'ell. Que m'obeeixi, que camini al meu costat, que vingui quan el crido, que no salti a sobre de la gent...

més informació

Tinc un cadell

Vull educar al meu cadell, poc a poc i amb paciència. Perquè deixi de trencar coses, perquè, malgrat les ganes de jugar, m'obeeixi i no agafi costums difícils de canviar...

més informació

Tinc problemes

Vull corregir les conductes agressives del meu gos. Perquè ja no el puc controlar. Perquè és dominant amb persones o amb gossos. I ja no podem sortir a passejar, ni pot venir gent a casa.

més informació

Residència

Me'n vaig de vacances o tinc obres a casa, necessito deixar al meu gos a un lloc on es senti com a casa: net, acollidor i amb amplis espais per l'esbarjo.

més informació