featured

Modificació-Terapia de conducta

Quan el nostre gos presenta problemes d'agressivitat, ansietat o altres conductes no desitjades, ens hem de posar en mans d'un expert per a reconduir la situació.

Pots corregir les actituds negatives i d'ansietat del teu gos seguint les pautes que et marqui l'educador

El treball constant, aplicant els correctius adequats, donarà un resultat òptim

Jag-Gos
Jag-Gos
Modificació-Terapia de conducta

Quan el nostre gos no ha estat ensinistrat o no s'ha fet correctament, pot arribar a desenvolupar conductes realment greus per a la convivència familiar. Amb el tractament adequat és possible aconseguir bons resultats.

Els problemes relacionats amb l'agressivitat, l'ansietat, la conducta sexual o el comportament ingestiu poden fer que la relació amb el nostre gos arribi a ser estressant.

Una bona socialització, amb gossos i persones, és indispensable per a una bona convivència. És important deixar-se aconsellar per l'educador i que aquest apliqui, i ensenyi a aplicar, els mètodes correctes per corregir el comportament inadequat del gos.

L'educador t'ensenyarà de quina manera reeducar al teu gos perquè t'obeeixi i per a que canviï algunes pautes de comportament.

Molts d'aquests problemes es poden corregir amb el tractament adequat. No dubtis a consultar a un expert si el teu gos presenta algun d'aquests problemes.

Tinc un gos

Vull educar el meu gos per a gaudir d'ell. Que m'obeeixi, que camini al meu costat, que vingui quan el crido, que no salti a sobre de la gent...

més informació

Tinc un cadell

Vull educar al meu cadell, poc a poc i amb paciència. Perquè deixi de trencar coses, perquè, malgrat les ganes de jugar, m'obeeixi i no agafi costums difícils de canviar...

més informació

Tinc problemes

Vull corregir les conductes agressives del meu gos. Perquè ja no el puc controlar. Perquè és dominant amb persones o amb gossos. I ja no podem sortir a passejar, ni pot venir gent a casa.

més informació

Residència

Me'n vaig de vacances o tinc obres a casa, necessito deixar al meu gos a un lloc on es senti com a casa: net, acollidor i amb amplis espais per l'esbarjo.

més informació