featured

Residència canina

A les instal•lacions de Jag-Gos, al bell mig del Parc Natural del Montseny, el teu gos gaudirà d’un entorn natural i tranquil, ampli i controlat.

Vigilat les 24 hores, amb servei veterinari i cuina casolana (cuinada a diari).

Cadascun del gossos té un espai individual, higiènic i amb totes les comoditats.

Jag-Gos
Jag-Gos
Residència canina

El disseny de les nostres instal•lacions és fruit de l’experiència. Tenint en compte les necessitats dels nostres hostes, els espais dels que podràn gaudir estant pensats per a donar tot el confort i seguretat que tothom desitja alhora de dur de vacances al seu gos.

Tots el allotjaments son individuals, però si tens dos gossos i ho vols, poden estar junts. Es netejaran tantes vegades com sigui necessari. Estaràn atessos les 24 hores del dia pel nostre equip i, si per qualsevol motiu, necessiten un tractament especial només ens ho has de dir.

El gos sortirà a jugar i passejar dos cops al dia. Depenen de la seva sociabilitat podrà jugar amb altres gossos.

Tenim cuina pròpia i cada dia preparem un deliciós menú d’arròs amb pollastre. Tot i així, si vols que el teu gos segueixi la mateixa dieta que a casa, nosaltres seguirem les teves ordres, només hauràs de portar-nos el menjar que vols que li donem.

Estem preparats per a acollir cadells, gossos sèniors o que segueixen algun tractament veterinari.

Depenen de la zona de residència, fem recollida a domicili.
Normes de la residència:

- Ens hauràs de portar la cartilla veterinària que indiqui que les vacunes estan al dia

- Si el gos té alguna malaltia contagiosa, ens ho hauràs de comunicar alhora de fer la reserva. En aquest cas, Jag-Gos, té el dret de no acceptar la reserva.

- S’han de respectar els horaris de entrega i recollida.


Tarifes:

El preu de la nostra residència és de 15€/dia per gos. Consulta les nostres ofertes per a llargues estades o temporada baixa.


Reserves o consultes:

Per a reservar o per a més informació pots trucar al telèfon: 678 95 32 93 o enviar un missatge

Tinc un gos

Vull educar el meu gos per a gaudir d'ell. Que m'obeeixi, que camini al meu costat, que vingui quan el crido, que no salti a sobre de la gent...

més informació

Tinc un cadell

Vull educar al meu cadell, poc a poc i amb paciència. Perquè deixi de trencar coses, perquè, malgrat les ganes de jugar, m'obeeixi i no agafi costums difícils de canviar...

més informació

Tinc problemes

Vull corregir les conductes agressives del meu gos. Perquè ja no el puc controlar. Perquè és dominant amb persones o amb gossos. I ja no podem sortir a passejar, ni pot venir gent a casa.

més informació

Residència

Me'n vaig de vacances o tinc obres a casa, necessito deixar al meu gos a un lloc on es senti com a casa: net, acollidor i amb amplis espais per l'esbarjo.

més informació